Over ons

Wij zijn Marcel en Simone Greefhorst van VakantieXperts reisbureau Eindhoven. Wij hebben inmiddels 26 jaar ervaring in de reiswereld en willen je graag helpen bij de voorbereiding van je volgende vakantie.

Wij zijn persoonlijk reisadviseurs en onze aanpak is uniek en wijkt af van de aanpak van een traditioneel reisbureau. Wij inventariseren je wensen en komen hier altijd met een gratis en vrijblijvende offerte op terug. Je wensen geef je eenvoudig door per e-mail, telefoon of via het speciale formulier op onze website.

Wij besparen je tijd. Veel tijd: opzoeken, selectie, alternatieven bekijken, betaling van alle onderdelen, communicatie met de bestemming, extra’s boeken, etc etc. Vaak onzichtbaar voor jou maar dat scheelt je heel veel tijd.

Via ons hoofdkantoor zijn wij lid van ANVR en SGR. Dit betekent zekerheid, omdat wij werken volgens de ANVR reis-en boekingsvoorwaarden, die zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Het SGR label biedt bovendien financiële zekerheid.

Wij werken op afspraak zodat we altijd de tijd voor je kunnen nemen. Geen wachtende klanten of telefoontjes die ons storen tijdens het gesprek.

X